Lopersinformatie

De Bannerun is een kleinschalig hardloopevenement voor jong en oud. Er zijn maximaal 500 startbewijzen te verdelen over de verschillende afstanden. De Bannerun heeft een recreatief karakter over een aantrekkelijk parcours

De Bannerun is goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto:

  • Er zijn genoeg stallingsmogelijkheden voor je fiets.
  • Buslijn 125 (Amsterdam CS – Landsmeer), uitstappen bij halte Statenjachtstraat. U ziet Banne Centrum aan de overzijde.
  • Je kunt in of om het gebouw op de aangegeven plaatsen parkeren. (Eerste uur gratis)

Adres voor navigatie:
Bezaanjachtplein 285 A
1034 CR Amsterdam

Er wordt aangeraden minimaal 30 minuten voor het startschot aanwezig te zijn. Dit zijn de starttijden per afstand:

  • Kidsrun, 10.30 (warming-up om 10.15 uur)
  • 5 KM, 11.00 uur (warming-up om 10.45 uur)
  • 3 KM, 11.00 uur (warming-up om 10.45 uur)

Het informatiepunt is vanaf 9.30 uur geopend

Alle inschrijvers t/m 26 september krijgen het startnummer thuisgestuurd in de week van het evenement. Inschrijvers vanaf 27 september, inclusief na-inschrijvingen op de dag zelf, kunnen het startnummer aan de start afhalen. Het startnummer is voorzien van een chip waarmee we jouw tijd registreren. De uitslag publiceren wij binnen enkele dagen op deze website.

Ben je niet meer in staat om mee te doen aan de loop? Je kunt je startnummer kosteloos overdragen aan een andere loper. Stuur een mail met je gegevens, samen met de gegevens van de nieuwe loper, naar info@bannerun.nl. (Dit kan tot uiterlijk een dag voor het evenement.)

Je kunt je (waardevolle) spullen bij ons achterlaten. Hiervoor is een bewaakte kraam ingericht bij de start/finish. Ondanks onze inspanningen zijn wij niet aansprakelijk voor beschadigingen, diefstal of verlies.

Drink voldoende water voor, tijdens en na de loop. Bij de start/finish is een waterpost gecreƫerd.

Alle finishers ontvangen een Bannerun-medaille.

Bij de start/finish is een EHBO post aanwezig. Ook zijn er mobiele EHBO hulpverleners die tijdens de loop langs het parcours kunnen ondersteunen. Tip: Om bij een ongeval adequaat te kunnen handelen, is het zeer belangrijk om achterop het startnummer jouw naam, een tijdens de loop bereikbaar telefoonnummer en medische gegevens te noteren.

Er zijn toiletten aanwezig bij de start/finish.